Новият IOT - Дискордиански разказ от автора на The Chaos Chronicles

Автор: Noxyfer


Сънувах… на фона на обикновеното сиво битие, през което преминавах транзит като кон с кепенци, не се случваше нищо съществено. До този момент.

Присъни ми се разкошно видение – красива жена около метър и осемдесет, облечена в бяла роба. Имаше ослепително руса коса и очи в цвета на Октарина. Изглеждаше на близо 27-28 години, с изключително умно изражение, сякаш опитът и не съответстваше на относителната и младост, но това по никакъв начин не я загрозяваше. Напротив, допълваше красотата и. Хареса ми. Знаех си какво е това. Намерението ми се беше проявило, понеже от известно време практикувах неправене на ебането, повлиян от страха, който ми беше насадил Дон Хуан, чрез къвавото си учение – шаманизма, а именно – страха на не стана целия на дупки. Явно Намерението беше преценило, че трябва да си наваксам.

Но изведнъж видението заговори:

-Здравей Noxy, реших да те одостоя с вниманието си, като мой най-верен поклонник.

-:LOL: Че от кога съм ти поклонник?!? Поклонник ще ти стана, когато ми дадеш да пия алкохол по крачето ти, като в клипа на Ramstein, и други работи.

Мадамата ме изгледа с недоверие малко, сякаш съм селянин, батко, но при все това изглеждаше доволна.

- Ти не ме помниш…- каза тя, докато аз стоях с физиономия на лицето, сякаш имам балонче като в комиксите, в което пише “WHAT THE FUCK?!?!?!??!?", с примеси на течене на лиги. Определено бих я запомнил. - Това е защото сме се виждали само във второто внимание.- продължи тя. - Не се притеснявай, сега ще ти помогна с движението на нагуала. – и щракна с пръстчета.

Като нищо се озовах легнал в спалнята си с мадамата седнала върху мен. Движението на нагуала оказа забележителния ефект на изместването на събирателната точка, довеждайки ме в състояние на перцептуална яснота, и не толкова забележителния ефект на ерекцията. Веднага си припомних къде бях виждал красивото видение – преди години, когато гледах Cartoon Network то често ме навестяваше в епизодите на “Били и Манди”, по-късно, когато започнах да се изживявам като член на Ciber Chaos Satanic Grup то ме навестяваше по често като касиво божество, обект на насочване на енергия чрез чикиджийство. Но в близкото минало успях да заслужа титлата на най-верен поклонник на Богинята като освен, че я зареждах често чрез гореспоменатия метод, а и като бях проводник на великите и мисли, предавайки ги под формата на простотия под всякаква форма.

- Богиньо!!! – казах аз гледайки отдоллу, опитвайки се да я гледам в очите, а не в златните ябълки.
- Наричай ме по име, чувствам се все едно ми говори някой 13 годишен нюейджър tree huger последовател на уика.
- Извинявай, Ерида.
- Има защо. – каза Ерида. – И не само за името. Надявам се знаеш защо съм дошла? – каза тя и ме изгледа с присвити очи, защото явно се досети, че ще се направя на глупав и ще попитам “Да се ебем?”. Предпочетох да си замълча.- Тук съм понеже не съм доволна от теб – каза тя. – Отдавна не ми се отдаваш – нито духом нито… е там както ти си знаеш. Предпочиташ да се занимаваш с някаква шайка мексикански индианци дето се друсат с пейот, отколкото да бъдеш мой пророк на земята. Време е тази свинщина да престане! Или пак ставаш примерен дискордианец и твориш хаос в света на хората и техните умове, или няма вече златни ябълки.

- Прости ми, че ти измених. – казах аз и съжалих, че съм я разьочаровал. – Позволи ми да заема пак мястото си като твой жрец, кажи ми каква е волята ти.

- Човечеството е в беда. Само ти можеш да помогнеш.

С второ движение на нагуала, Ерида се пренесе до мен. Вече не бях легнал, а крачех по жълт паваж. Изглеждаше сякаш съм в центъра на София, но всичко беше много по-различно. Единствените превозни средства, които се движеха бяха паянтови каручки теглени от измърхавели коне, чиито ребра стърчаха и се набиоваха в очите. Водачите на тези превозни средства бяхя същества, закачулени в черни роби. От всякъде миришеше на конски лайна.

- OMFG WTF?!?… - успях да спутолевя, докато гледах ужасено.

- Това, което виждаш е плод на нова сила. – каза Ерида тъжно. – Всичко започна през началото на 21 век. Група съзаклятници решиха да създадат орден, чрез който да въведат нов световен ред. Те бяха много силно повлияни и екзалтирани след като прочетоха книгата…

- Коя книга?!? – запитах аз.

- Как коя книга?!? – отвърна ми Ерида. – КНИГАТА, разбира се! – след това лицето и помръкна. – Главен приоритет на новия орден беше набирането на нови последователи. Но въпреки многобройните инциативи за създаване на егрегори, хаос вихри, хаос казарми, меси на Бафомет и т.н. те срещнаха сериозно нерабиране и липса на интерес.

Тогава те решиха да направят нещо грандиозно, което да им спечели нужния човешки ресурс, който им беше необходим, за да постигнат на целите си: решиха да насочат енергията си, за да усилят потока от хаос енергия на територията на България. Уви – каза Ерида, и погледът и се съсредоточи директно в мен. – те срещнаха съпротива.

Млад, злобен и самодоволен тъмен магьосник насочи енергията си против тях, не защото му пречеха, а просто ей така – да се изсере на метеното! Той поквари хаос потока и енинствения интерес, който новият орден срещна беше в лицата на няколко фанатици и деца, които поради ваканцията имаха повече свободно време и се надяваха да станат част от това, което в техните очи беше “фриикшоу”.

- Кой ли е бил този лош човек? – казах аз притеснено и погледнах нагоре в някаква несъществуваще точка.

- ТИ, ЗЛО СЪЩЕСТВО ТАКОВА! – крещеше Ерида и ме гледаше свирепо. – ТИ РАЗВАЛИ ВСИЧКО! НАЯСНО ЛИ СИ С ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ДЕЙСТВИЯТА СИ?!?

- Ъъъ, аз ъ, таковата… - казах аз, като си дадох колкото може по разкаятелен вид. – последствията?!

- Ти си виновен за състоянието на нещата в бъдещето, които сега ще ти покажа – каза Ерида, хвана ме под ръка, но с голяма неприязън, и продължихме по жълтокафявите павета.

Вече стигнахме до паметника “Цар Освободител” или поне това, което беше останало от него – няколко стърчащи арматури. В този момент Ерида ме хвана за косата и извъртя главата ми към сградата на някогашното “Велико народно събрание”. Тя изгледжаше почти непроменена.

- Е? – измънках аз.

- Погледни горе – каза Ерида и отново ме хвана за косата и извъртя погледа ми.

- O M F G! – казах аз и очите ми щеха да изхвръкнат от очните ябълки.

На мястото българския герб сега се виждаше осмолъчната звезда на хаоса, а под нея се мъдреше мотото “Нищо вярно, всичко позволено.” Тъкмо отворих уста да кажа нещо, но Ерида яростно ме задърпа и след около десетина метра вече имах изглед към някогашния храм паметник “Св. Александър Невски”. Въпреки, че сградата беше запазила голяма част от предишния си вид, тук измененията бяха по-очебийни. Кубетата бяха черни и от всяко, вместо кръст, стърчаха по четири лъча завършващи със стрелки със същия наситени черен цвят; предположих, че останалите четири лъча влизат навътре в сградата.

- Знаеш ли какво е това? – попита ме Ерида обвинително. Свих рамене. – Това е Храма на Бафомет, а това – каза тя, обръщайки се отново към народното събрание. – е сградата на Хаокрацията. Библиотеката вече се казва Св. Св. Карол и Хайн, а университета е Хаос казарма!!! – вресна тя.

- И какъв е проблема? – попитах аз. – Значи хаоса е разпространен във бъдещето, защо тогава не си доволна, а се опитваш да ме убиеш с високи децибели?

- Защото нещата не са такива каквито изглеждат. – отвърна Ерида. – След като поквари хаос потока, членовете на новия орден бяха съкрушени. Ти ги тласна към отчаяни действия и така те сформираха инициатива, която нигога не стана публично достояние, за да не би да срещне съпротива отново.

- И каква беше тази инициатива? – запитах аз заинтригуван.

- Ордена започна да набира последователи сред ромското население.

- Мухахахахахахахахахахахахахахахахахаха… – не можах да се сдържа. - че как са успяли да ги навият?

- Ами след като попречи на опита със засилването на хаос потока, те избраха далеч по-прост и ефективен метод – агитацията с кебапчета. След това започнаха да разказват на мангалите за ползите, които евентуално могат да имат, ако практикуват МММ. И така, мангалите започнаха да използват магията – изпращаха сигили с молба Електроснабдяване да не им спре тока, правеха месата на Бафомет и въртяха кючеци, отваряха хаос вихри и иманетизираха от тях кашони и метал и ги връщаха в пунктовете за рециклиране и се опитваха да намалят потока на дискриминацията. Но най-голямата беда стана, когато членовете на ордена започнаха да пускат мухи на мангалите да правят секс магия. Съветът на ордена предвиди, че поради ниската сексуална култура на мангалите популацията им ще нарастне за много кратко време и така броя подчинени на ордена ще се увеличи – и така и стана. С новата сила Новия орден направи държавен преврат и свали правителството. Така официално просъществува Новият орден, който беше наименован IOT Билгария – автономен, съществуващ без знанието на оригиналния IOT - с главен жрец fra. Жоро Мортата o1=5, който беше прекръстен от новите си последователи на Бат’ Геле Мортемиуса. Ордена се радваше на голям интерес, дори започнаха да се присъединяват хора от Беларусия. Но всичко това не трая дълго. На мангалите им писна да са хаос магьосници. Някой станаха шамани и запрашиха за Мексико в търсене на съратници, други станаха псевдодискордянци и започнаха да ръсят глупости навсякъде, мислейки, че предават Моите мисли на земята, а някой пък решиха да станат съвестни родители и станаха членове на обществото на “BG мама” и започнаха да четат морал с полузапомнени цитати от евангелието. Всичко което остана от Новия орден беше споменът и лайната на жълтите павета…

Озовахме се отново в леглото ми.

- Какво мога да направя, за да предотвратя всичко това? – попитах аз.

- Noxy, искам да предадеш волята ми на други мои верни слуги – истинските последователи на Дискордианството. Само с тяхна помощ можеш да дадеш отпор на Новия орден. Само така можеш да доведеш до проявление истинския Хаос, да иманетизираш Есхатона. – каза Ерида и с още едно движение на нагуала изчезна, а аз се събудих целия потен и с омазани гащи.

Станах и се залетях към компютъра бързайки да изпълня поръчението на моята Богиня. Клавиатурата ми се стопи под напора на всичките мозъчни пръдни, които канализирах през пръстите си. Станах, намерих лист и химикал и… взех, че ги написах.


ХАОС МАГИЧЕСКА БИБЛИОТЕКА

Хаос магия:

Хаос Монашество Liber KAOS
Семинар по сигил магия. Част 1

Семинар по сигил магия. Част 2

Семинар по сигил магия. Част 3

Семинар по сигил магия. Част 4

Хаос магията - магически тероризъм

Приложение и практическа работа с  Хаосферата

Principia Chaotica

Трик за ума

Урано-варварски речник

Сигили, жезли и животът на един хаос магьосник
Изследване на практиките на Сеидр
Еклектизъм срещу Хаос Магия
Гнозис - методи за постигане
Сянката знае...пермутации при работата с двойника
Техники за развиване на енергийното тяло
Псевдономикон
Сигилион
Формулиране на намерение
Три етапа на намерение
Архетипните лабиринти
Комплекса на звяра

 

Биографии

Алистър Кроули
Остин Озман Спеър


Скандинавска митология

Тор Гръмовержец
Фрея
Нордическото световно дърво
Один
Балдар
Залезът на Боговете

Осъзнато сънуване и ОИТ:

Биохимия на осъзнатото сънуване
Liber LLL - Осъзнато сънуване
Някои жалони на сънувача
Хакери на сънуването
Тибетска йога на съня - встъпителна практика.
Проект  Lucida Momenta
Смъртоносните сънища за сила
Техники за развиване на енергийното тяло

 
OBE речник на някои термини и съкращения
ОВЕ или как да напускаме съзнателно тялото си - Етап 1
ОВЕ или как да напускаме съзнателно тялото си - Етап 2
ОВЕ или как да напускаме съзнателно тялото си - Етап 3
OBE - Техники за бързо намиране на обекти
ОВЕ - Техники за излизане от фаза

Сталкинг

Как е устроена събирателната ни точка /СТ/?
Shifting & Lifting – начинът за трансформация
Випасана for Dummies
Сталкинг в практиката на сънуване
Огледално поведение Как огледалните неврони ни позволяват да общуваме с другите


Дискордианство:

Митът за Ябълката на раздора
Що е то дискордианство?
Пътят на объркването
Какво Дискордианството не е ?
Новият IOT - Дискордиански разказ от автора на The Chaos Chronicles

Работа с елементи:


Инвокация на елементите - предварителна медитация
Инвокация на елементите
Инвокация на елемента Вода
Инвокация на елемента Въздух
Инвокация на елемента Земя
Инвокация на елемента Огън


Йоруба култове

Произход на популярните религиозни култове в Бразилия
Лоа във вуду магията
Жу-жу
Ве-Ве
Вуду кукли - направа и използване
Дамбала
Отвари

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Illuminates of Thanateros:

IOT България
IOT Северна Америка
IOT Австрия
IOT Австралия
IOT Великобритания
IOT Бразилия
IOT Германия
IOT Швейцария

Саитове за Хаос Магия:

ChaosMagazin (на немски)
The Autonomatrix

Thanateros.org
Страница на Фил Хайн

In Chaos!

Chaos Matrix

Страница на fra.717

Boudicca's Bard

Chaostatic.com

Ordered Chaos
Spiralnature Thee

Temple of Psychick Youth

Arcanorium College

Блог на Дейв Лий

Baphomet
Austin Osman Spare
IOT’s Ouranian Barbaric Online Dicitionary
An Interview With Peter J. Carroll
An Interview with Peter Mastin
Страницата на Питър Карол

Дискордианство

Discordian.com
23 Apples of Eris
Summa Discordia
Principia Discordia Forum
Eris
Official Erisian Klock Measure
The Principia Discordia
Discordianism
Discordian and Erisian Oline Resources
PrincipiaDiscordia.com
Apocrypha Discordia
ErisWerks.org
Pages from the Book of Life

Магически библиотеки:

Hermetic.com
Sacred Texts
Arcane Archive

Магически библиотеки с
раздел за Хаос магия:

Eight of Wands
Chaos Magic: Encyclopedia
 
Phil Hine: E- books

Sacred Texts: Chaos Magic

Chaos Spells from the AutonomatriX

Chaos Matrix

Occult Underground

Real Magick

The Arcane Archive

Chaoism and Chaos Magick

LibraryThing

Sigils, Servitors, Egregores, and Godforms

Осъзнато сънуване и ОИТ:

Хакери на сънища - форум
Хакери на сънища - лаборатория
Целостность
Dream hackers: forum
Хакерос: материали
SecondAttention.org
The Monroe Institute
OBE Research Foundation
Michael Raduga: School of OBE Travel
Lucidology.com
Lucidity.com
DreamPush.com
Tibetan Dream Yoga Part 1
Tibetan Dream Yoga Part 2
Dream Yoga

Трансперсонална псохология

Transpersonal.hit.bg
Българска асоциация по трансперсонална психология
Холотропна психотерапия
Holos-bg.com

Кастанеда и нагуализъм:

Клиъргрийн БГ
Cleargreen.com
Тенсегрити групи в България
Energia-info.ru
Nagualist.com
The Four Winds
Castaneda.start.bg
Nagual.net
Carlos Castaneda
Анти – Кастанеда
AlchemyLab.com

Руни:

Рунна гилдия
Runaraven.com
Sunnyway.com
Runic Alphabet/ Futhark
Tarahill.com

Crystalinks.com

Arild-hauge.com

Runemaker.com
Runesecrets.com

Блог на Едред Торсън


Сатанизъм:

Temple of Set
Temple of Set: FAQ on Satanism
NineAngles Info
Order of Nine Angles
Joy of Satan
Church of Satan
Broderhood of Satan
Satanic Network
SpiritualSatanist.com
TheisticSatanism.com
Black Goat Cabal

Демонология:

Demonic Bible
EsotericArchives.com: Goetia

Goetia Magick
The Lesser Key of Solomon
Demonolatry
DeliriumsRealm: Goetia
DeliriumsRealm: Demon List
JOS: Demons, the Gods of Hell
The 72 Goetia Spirits
Sacred-texts.com: Goetia article
Demonology Guide

Таро

Колелото на съдбата (на руски)
Галерия Таро
Taroteca
InterTarot Gallery
Albideuter.de
Arcana XV

Енохова магия:

Enochian Magic
Sacred-texts.com: Enochia
Sacred- texts.com Norton’s Imperium
Hermetic.com: John Dee
Hermetic.com: Enochia
DonaldTyson.com
GD: Enochian
Enochian Handbook
Enochian Books

Телема:

Thelema.org
SanctuaryOfThoth.com
Thelemic Golden Down
OTO
Hermetic Order of the Golden Dawn
Magickal Library

Kenneth Grant and the Merovingian mythos
Kenneth Grant “Aie Memory” by Ian Fries
The Sword Of Horus
Kenneth Grant Gallery
666books.com
Kenneth Grant and Typhonian OTO

Теургия:

Theurgia Goetia
Аlchemywebsite.com
Theurgia or On the Mysteries of Egypt
The Art Theurgia Goetia
Abramelin The Mage
Sacred-Texts.com: Sacred Magic of Abramelin

Египетска магия:

Modern Egyptian Ritual Magick
Temple of Set
The Egyptian Mystical Rites
Scholl of Ancient Egyptian Religion & Magic

Чернокнижие

Русское Чернокнижие
Черная Магия

ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ Copyright © 2009 Colors of Magic